Retket

Vähäveden Retkimelontakeskus tarjoaa yhteistyökumppaniensa kanssa monipuolisia melontaretkivaihtoehtoja Etelä-Suomessa.

Meiltä löytyy lähes 100 erilaista reitti- ja retkivaihtoehtoa, jotka jakaantuvat omatoimisiin kanoottiretkiin, perheiden kanoottiretkiin sekä lasten- ja nuorten retkiin että yhdistettyihin bussi- ja junalla tapahtuviin kanoottiretkiin. Lisäksi meillä on mm. seurakunnille tarkoitettuja retkiä.

Ryhmä- ja henkilökuntaretkiin voidaan melonnan lisäksi sisältää tulokahvit, ruokailua maastossa tai nuotioruokailu.

Omatoimisiin kanoottiretkiin sisältyy kanootti/kajakki kelluntapukineet/ pelastusliivit, vesitiivis varustesäkki, melat, kajakkeihin aukkopeitteet, karttalaukku, äyskäri sekä lyhyt melonta- ja turvakoulutus. Lisäksi hintaan sisältyy auton noutomahdollisuus lähtöpaikalta. Yhdistettyihin bussilla ja junalla tapahtuviin kanoottiretkiin liittyy retkeilijöiden haku bussipysäkiltä/ rautatieasemalta kanoottiretken aloituspaikalle ja lopettamispaikalta palauttaminen bussille tai junalle. Ilmaiseksi retkeilijä saa asiantuntevan ja ystävällisen palvelun.

Nuorille ja kouluryhmille Vähävesi tarjoaa monenlaista toimintaa melontakoulutuksesta retkeilykursseihin. Melontatapahtuma voidaan järjestää myös muualla kuin Vähävedellä ja kanootit kulkevat tarvittaessa vaikka leirikeskukseen tai koululle.

Tutustu retkiin tarkemmin:

 

Omatoimiset kanoottiretket

 

 

 

 

Perheiden kanoottiretket

 

 

 

 

Ryhmä- ja henkilökuntaretket

 

 

 

 

Koululaisten ja nuorten retket

 

 

 

 

Seurakuntien kanoottiretket